Dry Needling, in de Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis)

Daily Lift

Daily Lift - Superfoodshake

Daily Lift® is een nieuw superfood product dat bestaat uit een mix van fruit, groenten en probiotica.Daily Lift heeft per portie een antioxidantenwaarde gelijk met 16 stuks groeten en/of fruit. Het is super makkelijk in gebruik, lekker van smaak en ook zeer geschikt voor kinderen.

Je kunt Daily Lift gebruiken als shake met water, melk of door je smoothie, maar je kunt het ook gebruiken om een lekkere smaak aan je yoghurt of ijs te geven.

Daily Lift is er in twee smaken. De Cool Mint (de groente variant) of de Cool Berry (de fruit variant). Het is verkrijgbaar in 2 soorten verpakking, nl. een zak en een box. Beide bevatten 30 porties, maar in de box zitten 30 porties per zakje verpakt. Erg handig om mee te nemen!

Kosten voor dagelijks gebruik per portie + € 2,15

Rechtstreeks naar de webshop

De verschillende smaken en verpakkingen, ga hieronder rechtstreeks naar de producten via onderstaande links..
Daily Lift – Cool Mint Bag 

Daily Lift – Cool Mint Box

Daily Lift – Mixed Berry Bag

Daily Lift Mixed Berry Box

mintbaglarge_dutchlarge_dutchmintpacketslarge_dutchberrypacketslarge_dutch

 

 

 

 

 

Daily Lift is NZVT gecertificeerd. Dat wil zeggen dat Daily Lift is goedgekeurd door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport en daarmee is Daily Lift vrij te gebruiken voor topsporters. Daily Lift is het enige superfoods product dat op deze lijst staat en daardoor extra uniek en te gebruiken voor iedereen. Daarnaast is Daily Lift glutenvrij, vrij van zuivel, te gebruiken in een vegetarische of veganistische leefstijl, niet genetisch gemodificeerd en zonder toegevoegde smaakversterkers.

Archief