Dry Needling, in de Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis)

Krachtvasten

Vandaag de meting van Edwin Hansma gedaan . Hij heeft als eerste bij mij een Krachtvasten kuur gedaan . Doel ; % vet verlies zonder spiermassa verlies. Per definitie een lastige combinatie maar de resultaten zijn perfect. Edwin is in 10 dagen van 20,06% naar 17,6% vet gegaan zonder verlies van spiermassa. Vet meting via de huidplooi meting gemaakt.

Quote van Edwin: 

“Zelf ben ik daar een uitstekend voorbeeld van. Door de enorme drukte heb ik te veel van mijn lichaam gevergd. En dan kom je al snel uit bij de fysiotherapeut. In mijn geval bij Harry Rammers, fysiotherapeut gevestigd in Wilnis. In plaats van zijn behandel methodiek te richten op het verhelpen van de problemen alleen ging hij een paar stappen verder. Het begon met een vergelijkbare vraag die ik zelf ook altijd stel als ik mensen help in ontwikkeling te komen.” 

Lees hier het hele blog van Edwin over krachtvasten..

 

Archief