Dry Needling, in de Ronde Venen (Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis)

De Trappers trappen af

Wilnis – Een nieuwe fietsgroep uit Wilnis en omstreken is dit jaar spontaan ontstaan uit een vriendengroep mountainbikers en wegrenners. Ze hebben allemaal 1 passie namelijk……. FIETSEN! In de wintermaanden ligt het accent van deze groep sporters op bos-gerichte toertochten en in de zomermaanden gaan de meeste leden hun kilometers maken op de weg. Natuurlijk is iedereen voorzien van een prachtig fietstenue dat mede mogelijk gemaakt is door de sponsoren Stieva Metaalbewerking, Kroon Wilnis, Van der Linden tuinaanleg, Praktijk Rammers, Coen de Groot Montage, Van Rijn fietsen en Eet & Drink cafe De Buurvrouw. De trainingen vinden altijd op woensdagavond plaats. In de weekenden worden toertochten gereden, varierend van 80 tot 200 km en de mountainbikers rijden het hele jaar door in het weekend MTB-tochten van 30 tot 60 km.

De Trappers

 

 

 

 

 

 

 Foto:  sportinbeeld.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Archief